Bryn, fransar, makeup

Ge dig själv ett ”nytt” utseende…

Kombinationsrabatt

25% rabatt på plock och färg av fransar och bryn i samband med ansiktsbehandling.

Våra olika behandlingar

Alla behandlingar utförs av våra utbildade terapeuter. Vi gör både single- och Russianvolymfransar. I våra franstekniker använder vi oss av olika storlek  på fransarna. I volymsetet gör vi egna knippen men även när du väljer singelfransar sätter vi oftast flera fransar på din egen frans utan att dela på dem i en bukett, vilket vi gör i volymseten. Vi anpassar alltid franssättningen efter dina egna förutsättningar för att du ska känna dig nöjd och bekväm. Ett nytt set tar cirka 2 h. Påfyllning 1 h.

Vad tycker våra kunder?

Vi låter några av våra kunder berätta om vad de tycker…

 

 

 

Vanliga frågor om Natural Bodys behandlingar av fransar, bryn och make-up

Jag har fått förhinder

Hör av dig så snart som möjligt för att boka om din tid. Ej avbokad tid minst 48 timmar innan bokad behandling debiteras med 50%.

Förberedelser vid fransförlängning

Det är en fördel att du kommer till oss minst 2 dagar innan och färgar dina fransar svarta. Detta bör man inte göra samma dag som fransarna sätts. Vi uppskattar också om du kommer till behandlingen osminkad, på så sätt sparar både du och vi tid och hinner istället sätta fler fransar.

Fransförlängning - att tänka på efteråt

För ett så hållbart resultat som möjligt uppmanar vi till att använda vår speciellla fransrengöring, på så vis kan vi även lämna minst en veckas garanti för att dina fransar ska hålla sig fina på bästa sätt. Undvik även att använda produkter som innehåller olja på ögonen, då detta kan lösa upp limmet. Du behöver inte (och bör inte heller) använda mascara på fransarna.

Tänk på att du tappar dina egna fransar i en cykel av 6-8 veckor och därför rekommenderar vi att du fyller på var 3:e vecka för att alltid ha ett så komplett set som möjligt.

Proffessionellt satta fransar påverkar inte de egna fransarna varken vad gäller slitage eller utväxt av nya fransar.