Spray-Tan. Snabb solbränna.

Vacker ”bränna” till festen, bröllopet, semestern…

Perfekta presenten

Presentkort på spray-tan är en perfekt present till den som har allt…

Det finns många sätt att få en vacker brun nyans utan att utsätta sig för solen. I Sverige är vi inte så bortskämda med soltimmarna, speciellt inte under vinterhalvåret – därför kan en ”fejkbränna” vara den bästa lösningen.

Drömmer du om den där perfekta solbrännan under både sommar och vinter? Vill du slippa starta våren men kritvita ben? Vill du känna dig fräsch och solkysst året om?  Då har vi produkten för dig!  Spray tanning är en behandling som ger en jämn gyllene solbränna på ett hälsosamt sätt.

Alla blir bruna! 10 minuters behandling ger samma resultat som många timmar i solen eller solarie, fast utan skador, biverkningar, kemikalier och uv-strålning. Spraytan har funnits sedan 1997. HVLP (high volume low pressure) spraytanning är den senaste och effektivaste tekniken. Färgen sitter ca 5-10 dagar beroende på hudkvalite samt skötsel av huden före och efter behandlingen. Den avtar först på händer och ansikte, där inte kläder skyddar.

Våra olika spray-tan-behandlingar

Alla behandlingar utförs av utbildad personal.

Vad tycker våra kunder?

Vi låter några av våra kunder berätta om vad de tycker…

”Jag skulle på 50-årsfest och skulle ha en djup urringad klänning på mig. Med spray-tan fick jag en vacker solbränna i ansikte och decolletage.”

Lotta

”Vi gifte oss i mars och någon naturlig solbränna var inte att tänka på vid den tiden på året. Man ville ju se riktigt fräsch ut på bröllopsbilderna. Natural Body sprejade mig vacker!”

Christina

”Jag hade precis fått nytt jobb i en högre befattning och det skulle tas bilder till nyhetsbrev och hemsida. Jag ville se bra ut, men att använda smink var inte att tänka på, så fåfäng är jag inte… Däremot, men en diskret sprayning av ansiktet fick jag en sommarfräsch look, även om det var november månad.”

Jonas

Allmänna förberedelser för bästa resultat

Du bör duscha och exfoliera/peela/skrubba huden helst 1 timme innan behandlingen eller så nära inpå behandlingen som möjligt med ljummet vatten. (Peelingen gör så att huden suger åt sig färgen bättre samt ser till att färgen håller sig längre och även avtar jämnare då du får bort döda hudceller med pejlingen).

Exfoliera gärna med skrubbhandskar, alternativt den peeling vi rekommenderar, då peelingkräm kan innehålla olja som kan täppa till och kan göra så att spray lösningen inte kan penetrera huden.

Fukta huden med lotion dagen innan (inte samma dag!).

Färgning av bryn/fransar bör göras 2 dagar innan spray-tan

Fransförlängning bör göras närmast 1 dag innan spray-tan.

Raka/Vaxa minst 24 timmar innan spray-tan

Vanliga frågor om Natural Bodys spray-tan

Vad är det för ”färg” som används?

Alla ämnen i vätskan för spray tanning har används länge i kosmetikindustrin. Det främsta aktiva ämnet DHA är ett naturligt sockerämne som varit godkänt i både Sverige och USA sedan 1970-talet. Samtliga ämnen har genomgått dermatologiska tester, dvs försök som visar hur ämnena påverkar huden. Undersökningarna visar att sprayvätskan är helt ofarlig och utan bieffekter.

Förberedelser samma dag

Ingen kräm på kroppen/behandlingsområdet

Ingen parfym/deodorant

Inget smink

Inga smycken

Ha på dig löst sittande mörka kläder

Ha gärna mörka underkläder

Sport behå och bygelbehå är inte att rekommendera. Lös bikiniöverdel rekomenderas helst.

Ha gärna öppna flip flops direkt efter, strumpor och gymnastik skor är inte att rekommendera

Att tänka på efteråt

Under din första dusch kommer överskottet av färgen rinna av.

Direkt efter behandlingen bör man inte ha smink, hudkräm, parfym, deodorant eller andra produkter på huden. Dessa kan påverka absorberingen av DHA.

Vänta helst minst 5-8 timmar innan du duschar eller tvättar händerna. Kan du undvika duschning samma dag så håller färgen i sig ännu bättre.

Gnugga inte huden med handduken, utan badda bara kroppen med den.

Undvik sport och aktiviteter där du svettas mycket.

Undvik varma bad samt oljebad.

Duscha inte väldigt varmt, utan ljummet – gnugga och skrubba inte huden – använd tvål/duschkräm endast om det är nödvändigt.

Använd Moisturizing Tan Extender Lotion som finns att köpa i butiken.

Spraya inte parfym rakt på dekolletaget, detta kan resultera i ojämnheter.

För att få absolut bästa resultatet, den djupaste och mest hållbara solbrännan bör behandlingen upprepas 2-3 dagar efter första behandlingen och därefter var 14:e dag. Vi säljer även body-lotions som hjälper till att bibehålla färgen längre!

Jag har fått förhinder

Hör av dig så snart som möjligt för att boka om din tid. Ej avbokad tid minst 24 timmar innan bokad behandling debiteras med 50%.