Gruppaktiviteter

SPA-KVÄLLAR Pris 399 kr / person

Hos oss kan du boka in grupper för härliga Spa-kvällar. Ni bör vara 4-9 personer och det tar ca 1,5-2 timmar. Vi börjar med att ni stoppar ner fötterna i ett ångande, väldoftande fotbad. Vi har släckt ner belysningen och tänt levande ljus och i bakgrunden hör du lite svag spa-musik. Medan du sitter med fötterna i badet och slappnar av lägger jag en ansiktsmask på dig. Därefter skrubbar ni fötterna med saltpeeling och avslutar med en inpackning. Under tiden berättar jag om Maria Åkerbergs ekologiska produkter.

Vi avslutar med te, kex och frukt (fralla/baguette kan förbeställas mott tillägg) samtidigt som ni kan mingla runt och botanisera på egen hand i hyllorna.Bjud med sy-gänget, mamma-gruppen, kollegorna, grannarna, möhippan, din mamma eller dotter och mys en kväll i avkopplande miljö. Har Du egna idéer för din grupp så hör av dig så kan vi utforma en kväll tillsammans som passar just ER.

Under Spa-kvällen har ni 10% på alla hudvårdsprodukter vi köp för minst 500 kr!

MAKE-UP KVÄLL Pris 499 kr/person

Du har möjlighet att testa en ny make-up samtidigt som du får tips och råd hur du ska lägga den samt vilka färger just du passar i. Gruppen kan bestå av 3-5 personer 1,5-2 h.
Ring oss på 073-9958256 så berättar vi mer!