Bryn och Fransar

Plock/vax                               

Formning av ögonbryn + färg499 kr
Brow Lamination (Brow Lift) + färg och formning699 kr
Formning av bryn (plock och vaxning) 399 kr

Färgning

Fransar375 kr
Bryn350 kr
Fransar och bryn499 kr
Fransar och bryn inkl. plock/vax579 kr

25% på plock och färg i samband med ansiktsbehandling

Lash-Lift

Elleebana (Lash Lift) är ett Australienskt märke inom permanent fransböjning som har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på dina fransar.

Lash-Lift ink färg av frans  799 kr
Lash-Lift, fransfärg + brynplock o färg999 kr
Lash-Lift OCH Brow-Lift (10% rabatt ord. pris 1489 kr) 1349 kr

LASH-LIFT OCH BROW-LIFT
I den här behandlingen får du ett semipermanent resultat som håller 4-6 v. Fransarna böjs och färgas och brynen plockas, lyfts och färgas. En oslagbar behandling både till vardags och inför semestern då du vill se fräsch ut utan att behöva fixa alltför mycket. Behandlingen kan upprepas var 6:e vecka och du bör köpa med dig ett frans/bryn serum/olja som vi rekommenderar till efterbehandling.
Behandlingstid ca 60 min.

VARFÖR PERMANENT FRANSBÖJNING?
När man böjer upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut.
HUR GÅR DET TILL?
Fransarna fästs varsamt och noggrant runt en gummikudde som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Väljer du även att färga fransarna (tar 10 minuter) så får du en dramatisk förändring som framhäver dina ögon, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.
ATT TÄNKA PÅ:
Undvik det första dygnet att ha mascara eller rengöringsprodukter med olja i. Gnugga inte fransarna och duscha inte för varmt eller basta.
HÅLLBARHET:
Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt har dina naturliga fransar en livslängd på ca 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning är mellan 5-6 veckor.

Brow Lamination (Brow Lift)
Detta är en behandling som rätar ut dina bryn och gör att du kan forma dem såsom du vill ha dem och de kommer att stanna i den formen över dagen. Varje morgon borstar du dem på plats med hjälp av lite olja. Med den här behandlingen kommer du att uppleva att dina bryn ser fylligare ut och du kommer också att höja upp dem och få ett piggare utseende. Har du tex bryn som riktar sig nedåt så är det här en perfekt behandling.

Microblading

Semitatuering av bryn ca 2h
3900 kr
Påfyllning inom 1 år2750 kr

Kontakta oss för information.

Make-up

Make-up rådgivning ca 30 min499 kr

Vi går igenom dina färger och jag lägger en dag-make-up på dig.
Obs! Kom osminkad! Eller i tid för att tvätta av.