Bryn och Fransar

Plock/vax                               

Formning av ögonbryn + färg450 kr

Färgning

Fransar375 kr
Bryn325 kr
Fransar och bryn499 kr
Fransar och bryn inkl. plock/vax550 kr

25% på plock och färg i samband med ansiktsbehandling

Lash-Lift

Elleebana (Lash Lift) är ett Australienskt märke inom permanent fransböjning som har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på dina fransar.

Lash-Lift ink färg av frans  725 kr
Lash-Lift, fransfärg + brynplock o färg999 kr

VARFÖR PERMANENT FRANSBÖJNING?
När man böjer upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut.
HUR GÅR DET TILL?
Fransarna fästs varsamt och noggrant runt en gummikudde som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Väljer du även att färga fransarna (tar 10 minuter) så får du en dramatisk förändring som framhäver dina ögon, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.
ATT TÄNKA PÅ:
Undvik det första dygnet att ha mascara eller rengöringsprodukter med olja i. Gnugga inte fransarna och duscha inte för varmt eller basta.
HÅLLBARHET:
Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt har dina naturliga fransar en livslängd på ca 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning är mellan 6 -12 veckor!

Microblading

Semitatuering av bryn ca 2h
3500 kr
Påfyllning inom 1 år2500 kr

Kontakta oss för information.

Make-up

Make-up rådgivning ca 30 min450 kr

Vi går igenom dina färger och jag lägger en dag-make-up på dig.
Obs! Kom osminkad! Eller i tid för att tvätta av.

Vanliga frågor om Natural Bodys behandlingar av fransar, bryn och make-up

Hör av dig så snart som möjligt för att boka om din tid. Ej avbokad tid minst 24 timmar innan bokad behandling debiteras med 50%. Det är en fördel att du kommer till oss minst 2 dagar innan och färgar dina fransar svarta. Detta bör man inte göra samma dag som fransarna sätts. Vi uppskattar också om du kommer till behandlingen osminkad, på så sätt sparar både du och vi tid och hinner istället sätta fler fransar.
För ett så hållbart resultat som möjligt uppmanar vi till att använda vår speciella fransrengöring, på så vis kan vi även lämna minst en veckas garanti för att dina fransar ska hålla sig fina på bästa sätt. Undvik även att använda produkter som innehåller olja på ögonen, då detta kan lösa upp limmet. Du behöver inte (och bör inte heller) använda mascara på fransarna.

Tänk på att du tappar dina egna fransar i en cykel av 6-8 veckor och därför rekommenderar vi att du fyller på var 3:e vecka för att alltid ha ett så komplett set som möjligt.

Professionellt satta fransar påverkar inte de egna fransarna varken vad gäller slitage eller utväxt av nya fransar.