Yogaresor

InSabina Italien

YOGA, VANDRING OCH BAD I HETA KÄLLOR I IN SABINA, ITALIEN

Följ med oss till In Sabina https://insabina.com/ i Italien för en veckas yoga, återhämtning och upplevelser i en av de vackraste delarna i Italien. De sabinska kullarna strax utanför Rom i regionen Lazio är en oexploaterad del av landet där du fortfarande kan uppleva det genuina med små medeltida byar som sällan någon turist letat sig fram till. På yogacentret In Sabina hittar vi lugn, närvaro och upplevelser genom yoga och vandringar i de fantastiskt vackra omgivningarna. Området är vulkaniskt och det finns en tusenårig tradition av bad i varma vulkaniska källor, vi kommer att bada i och njuta av den här unika upplevelsen som det är att sänka ner kroppen i ett termalbad. Veckan riktar sig till dig som är nyfiken på yoga och det välbefinnande som det ger, samt vill få mera kunskap om din hälsa och hudvård. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet och deltar bara i de aktiviteter som du själv önskar.

När:
22-29 april 2023

Var:
In Sabina, Lazio, Italien

Vad ingår:
-Handledd yoga, andningsteknik och meditation varje dag
-Hudvård och individuell hälsoscanning
-Termiska bad i vulkaniska källor
-God Italiensk mat och lokalt vin, te och morgonkaffe , 6 middagar,6 bruncher samt tillgång till nyttiga snacks och fika
-Tillgång till pool och solstolar
-Tre vandringar i det fantastiska närområdet
-Transfer från Roms flygplats på ankomst och avresedagen
-Boende i dubbelrum med gemensam dusch och toa

Pris: 12900:-

Tillägg för egen toa och dusch i dubbelrum 800 kr/person Tillägg för enkelrum med delad toa och dusch 1400 kr/person Tillägg enkelrum med egen toa och dusch 2500 kr/person

Förkunskaper:
Inga

Extra utflykt:
Följ med på en utflykt till Roms vackraste kvarter, ät den godaste glassen, drick det bästa kaffet och se de vackraste piazzorna. Karin, som har bott flera år i Rom, guidar en heldag där du får upptäcka Roms bästa sidor. Kostnad för hela dagen: 990 kr inklusive transport, men exklusive lunch, glass och kaffe.

Om Yogan
Yoga och meditation kan hjälpa oss att få ökad kroppskännedom, bli rörligare och minska smärta och stelhet i kroppen. Men framför allt ger yogan oss en tankepaus utan stress eller krav på prestation. Yogan och meditationen hjälper oss att se klarare och att hantera livets svårigheter lite bättre. Vi gör flera olika typer av yoga som hatha, flow, yin, lymfyoga, restorative och vinyasa. Vi mediterar och gör andningsövningar för minskad stress och ökat välbefinnande. Vi yogar i In Sabinas fantastiska utomhus yoga sal eller inomhus i yogashalan. Yogan vi gör anpassas till dina förutsättningar och alla deltar utifrån sina egna förutsättningar. Yoga handlar om funktion och inte om att göra ställningen så att det ser snyggt ut, det centrala är hur det känns inne i din kropp och i ditt sinne. Lymfsystemet är en viktig del i vårt immunförsvar, för att det skall fungera måste det cirkulera. Med hjälp av lugn yoga med vridningar ger man lymfan och den egna hälsan en fin skjuts.

Om hälsoscanning och hudvård
Under vår gemensamma vecka erbjuds varje deltagare en hälsoscanning där ni tillsammans kommer fram till vad du eventuellt kan behöva för näringstillskott om något fattas, du kommer även att få en individuell hudanalys med tips på produkter som passar just dig, samt en gemensam gruppaktivitet där ni lär er i praktiken hur ni på bästa sätt tar hand om huden. Huden avspeglar ofta hur insidan mår och därför arbetar hon även med bla tarmhälsan via bra näringstillskott men även via Frekvensanalyser samt Hälsoscanningar där man kan avläsa obalanser i kroppen. På så sätt kommer hon och kunden oftast snabbare fram till läkning och välmående.

Presentation av ledarna:
Karin är yogalärare, meditationslärare och religionsvetare, med en bakgrund som pedagog och ledare inom stora organisationer. Under en långdragen sjukdom för några år sedan fick hon en chans att reflektera över sitt liv och insåg att hon ville byta bana och dela med sig av den yoga och meditation som gjorde henne frisk. Karin är utbildad av Simon Krohn och Magdalena Mecweld och undervisar i olika yogaformer: hatha, vinyasa, flow, yin och restorative. I grunden är hon religionsvetare och det var under utbildningen som intresset för buddhistisk meditation och yoga filosofi föddes och som så småningom ledde fram till yogan. Karin har bott i Italien, känner kulturen mycket väl och talar italienska flytande, hon kommer att dela det oupptäckta Italien med dig.

Ann-Charlotte har läst Sociologi och har ett förflutet inom coaching och rekrytering. För drygt 20 år sedan startade hon en livsstilsförändring som sedan dess varit styrande i de flesta viktiga val som gjorts. Därför sadlade hon bla om mitt i livet till Hudterapeut och Hälsocoach med fokus på ekologisk hudvård, näringstillskott samt Frekvensbehandlingar och driver sin egen salong Natural Body i Anderstorp sedan 15 år. Med rätt förutsättningar är kroppen och sinnet självläkande och balans är ett nyckelord. Yogan har varit en följeslagare i ca 25 år men det är först nu som hon utbildar sig till Lymfyoga Instruktör.

Anmälningsvillkor
I samband med din anmälan betalar du anmälningsavgiften 2900 kr för att boka din plats. Resterande belopp betalas den 31 januari eller om bokningen sker senare i samband med bokningen.

Avbokningsregler

Vid avbokning av resa senast 90 dagar innan resans start återbetalas hela summan utom anmälningsavgiften. Ingen återbetalning 90 dagar eller färre före resans start. Om du hittar en ny deltagare som ersätter dig så återbetalas alltid hela summan, utom anmälningsavgiften.

Vid egen eller nära anhörigs sjukdom (med läkarintyg) nära avresan hänvisar vi till den egna reseförsäkringen.

Vid restriktioner på grund av Covid-19 som gör att resan måste ställas in återbetalas hela summan inklusive anmälningsavgiften.

Om minimum 10 deltagare inte uppnåtts den 28 februari kan veckan tyvärr inte genomföras. Då återbetalas hela summan.