Massage

Ryggmassage 30 min549 kr
Halvkroppsmassage 40 min (Rygg armar, nacke, dekolletage)625 kr
Helkroppsmassage 60 min849 kr
Helkroppsmassage 70 min999 kr
Helkroppsmassage 80 min1199kr
Helkroppsmassage 90 min1399 kr
Lymfmassage 80 min1199 kr

Lymfmassage

Lymfmassage är en mjuk helkroppsmassage, lugn och försiktig. Först masseras lymfstationerna på kroppen och sedan övriga delen av kroppen och man liksom föser vätskan mot stationerna, noderna.
Den här massagen är givande för alla men främst för dig som svullnar lätt och känner att kroppen liksom har stagnerat. Känner du kulor som riskorn under huden, har celluliter, hjärndimma, bihåleproblem, slembildning, svullnad i kroppen, är orkeslös, har sömnstörningar, blir ofta sjuk mm, så har du med all säkerhet en obalans och blockeringar i ditt lymfsystem. Att få igång lymfan kan ta lite tid och du får räkna med upprepade behandlingar. Behandlingen kompletteras ibland även med Koppor och andningsövningar.

Topp till Tå 60 min                          999 kr

30 min rygg- och nackmassage, 30 min ansiktsbehandling: rengöring, peeling, mask och avslutande krämer. Komplettera gärna din behandling med en hand, fot, nack- eller ansiktsmassage.

Body Scrub 45 min                           999 kr

En lyxig helkroppsskrubb med socker. Du får en rengöring med oliver som avslutas med serum och ett härligt Body butter!

HOT-STONE-MASSAGE Helkropp 70 min    1149 kr

En otroligt avslappnande och djup massage med varma lavastenar. Hot Stone Massage bygger på orientalisk filosofi. De varma stenarna läggs ut över hela kroppen, även mellan tårna, samtidigt som kroppen masseras med de varma lavastenarna. Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd ochen känsla av lugn. Den är djupt avslappnande,stressminskande, renande och ger ny kraft och energi!

Vår massage är inte som en klassisk traditionell hot stone massage, den är något utöver det vanliga!

AROMA-LYX-MASSAGE Helkropp   90 min                  1499 kr

Den ultimata avkopplingen för kropp&själ. En komplett helkroppsmassage som även inkluderar ansikte och skalp. Vi använder väldoftande olja som gör din hud behaglig och len, perfekt för sinnet.